Inženiera "Jāņa Lintera fonda" apbalvojums

VAS ''Elektroniskie sakari'' darbinieks apbalvots ar inženiera Jāņa Lintera fonda apbalvojumu.
08.11.2019

Atzīmējot 140. gadadienu kopš Latvijas radiofonijas pamatlicēja Jāņa Lintera dzimšanas, nodibinājums «Inženiera Jāņa Lintera fonds» 8. novembrī, Latvijas Universitātes Zinātņu mājā, svinīgajā ceremonijā, godināja 18 Jāņa Lintera fonda laureātus. 

Laureāti tika apbalvoti ar elektronisko sakaru nozarē augstāko profesionālo apbalvojumu - J. Lintera prēmiju un piemiņas medaļu. No VAS “Elektroniskie sakari” tika apbalvoti darbinieki – valdes locekle Vija Gēme, par personīgo ieguldījumu Latvijas elektronisko sakaru nozares attīstībā, nodrošinot frekvenču spektra un numerācijas pārvaldības interešu aizstāvēšanu Latvijā un starptautiskajās organizācijās un Guntis Ancāns, eksperts publisko sauszemes mobilo sakaru jautājumos, par personīgo ieguldījumu Latvijas elektronisko sakaru nozares attīstībā, izstrādājot un aizstāvot saderības kritērijus starpvalstu nolīgumu 2., 3., 4. un 5.paaudzes mobilo sakaru tehnoloģiju lietošanai pierobežā ar kaimiņvalstīm.

Jāņa Lintera fonda apbalvojums ir atzinība un pateicība par izciliem nopelniem Latvijas elektronisko sakaru attīstībā un ekspluatācijā. Apbalvojumu piešķir katru gadu.