Programmatūru SKUDRA un mobilo mērlabaratoriju demonstrē Ādažu militārajā bāzē

VAS ''Elektroniskie sakari'' 2020.gada 2.oktobrī Ādažu militārajā bāzē pasākuma "Uzņēmumu spēju demonstrācijas" ietvaros demonstrē pašu izstrādāto radiomonitoringa programmatūru SKUDRA un mobilo mērlabaratoriju
07.10.2020

2.oktobrī Ādažu militārajā bāzē norisinājās pasākums ''Uzņēmumu spēju demonstrācijas'', kurā piedalījās arī VAS ''Elektroniskie sakari'' pārstāvji, demonstrējot mūsu izstrādāto radiomonitoringa programmatūru SKUDRA un mobilo mērlabaratoriju.

Pasākumā piedalījās aptuveni 40 uzņēmumi un iestādes, kas pārstāv dažādas nozares, kā piemēram, informācijas tehnoloģiju un sakaru komunikācijas, drošības sistēmas, metālapstrādi, pārtikas rūpniecību, bezpilota un transporta sistēmas u.c.. 

Pasākuma mērķis  bija sniegt iespēju Latvijas uzņēmējiem iepazīstināt Nacionālos bruņotos spēkus un sabiedroto bruņoto spēku pārstāvjus ar saviem produktiem vai pakalpojumiem, kas jau atraduši pielietojumu bruņoto spēku nodrošinājuma un apgādes sistēmā vai ir ar šādu potenciālu.

Patiess prieks, ka varam būt starp tiem uzņēmumiem, kuri piedāvā un nodrošina kvalitatīvus pakalpojumus, kas ir atbalsts valsts drošības stiprināšanā. 

 

 

 

Rakstam pievienotais foto: vrsž. Gatis Indrēvics/ Aizsardzības ministrija