VAS Elektroniskie sakari aicina skolēnus uz Ēnu dienu

23.03.2022

VAS “Elektroniskie sakari” šogad piedalās Junior Achievement Latvia organizētajā  Latvijas karjeras izglītības programmā Ēnu diena 2022, kas norisināsies 2022. gada 6. aprīlī.

Šajā gadā atšķirībā no iepriekšējiem gadiem VAS “Elektroniskie sakari” vēlas akcentēt tās profesijas, kas ikdienā ir administratīvs vai tehnisks atbalsts pamatdarbības struktūrvienībām un nav mazāk svarīgas, jo arī saistītas ar sakaru nozares un uzņēmuma darbības specifikas pārzināšanu.

VAS Elektroniskie sakari šogad aicina pieteikties skolēnus, kurus interesē sakaru nozare, kuriem patīk tehnoloģijas, bet kuru aicinājums varbūt nav kļūt par radiosakaru inženieri. Skolēniem ir iespēja ēnot valdes priekšsēdētāju, valdes locekli, Attīstības un klientu vadības departamenta direktoru, Finanšu nodaļas vadītāju, Iepirkumu un saimniecības nodaļas vadītāju un VAS ES organizētā Eiropas vadošā 5G ekosistēmas foruma “5G Techritory” programmas vadītāju.

Ēnu dienas ietvaros skolēni uzzinās, kāda ir VAS Elektroniskie sakari loma stabilas elektronisko sakaru pakalpojumu tirgus vides uzturēšanā un jaunu elektronisko sakaru tehnoloģiju un jaunu elektronisko pakalpojumu attīstības veicināšanā, kā arī iepazīsies ar katras ēnojamās profesijas nozīmi kopējā ierobežoto resursu pārvaldības mehānismā.

Atrodi sev atbilstošu vakanci un piesakies VAS “Elektroniskie sakari” profilā https://enudiena.lv/apskatit/enu-devejs/1475