VAS Elektroniskie sakari pasniedz savu simpātiju balvu skolēnu mācību uzņēmumam

VAS ES pārstāvis Jurijs Tutovs vērtē komandu ThreeCube Jauno uzņēmēju dienās 2022
20.05.2022

2022.gada 19.maijā norisinājās “Junior Achievement Latvia” un “Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras” organizētā ikgadējā pasākuma Jauno uzņēmēju dienas 2022 fināls, kurā VAS Elektroniskie sakari piedalījās žūrijā, vērtējot skolēnu mācību uzņēmumus. Šajā gadā Jauno uzņēmēju dienas 2022 žūrijā VAS Elektroniskie sakari pārstāvēja RUD vecākais radiosakaru inženieris Jurijs Tutovs.

VAS Elektroniskie sakari par savu simpātiju šajā pasākumā izraudzījās komandu ThreeCube no Āgenskalna valsts ģimnāzijas. ThreeCube tika atzīta arī par uzvarētājkomandu vidusskolu grupā, kā arī saņēma titulu “Latvijas labākais tehnoloģiju SMU”. VAS ES skolēnu komandai dāvā iespēju apmeklēt Eiropas vadošo 5G ekosistēmas forumu 5G Techritory, kas 2022.gadā norisināsies no 29.novembra līdz 1.decembrim.

VAS Elektroniskie sakari atbalsta jauniešus, piedaloties dažādās iniciatīvās, sevišķi tādās, kas veicina STEM jomas popularizēšanu, kā arī augsti vērtē jauniešu mērķtiecību, uzņēmību un centienus attīstīt tehnoloģiju un specializētās prasmes, jo mūsdienās, tehnoloģijām aptverot arvien plašākas darbības sfēras, darba tirgū rodas arvien lielāks pieprasījums pēc inženieriem.