VAS ES darbiniekiem tiek piešķirts prestižais J.Lintera fonda apbalvojums

VAS ''Elektroniskie sakari'' darbinieki apbalvoti ar inženiera Jāņa Lintera fonda apbalvojumu par izciliem nopelniem Latvijas elektronisko sakaru attīstībā un ekspluatācijā
03.11.2020

VAS ''Elektroniskie sakari'' darbiniekiem Aijai Baltputnei-Poikānei un Matīsam Skabam šogad tiek piešķirts prestižais inženiera Jāņa Lintera fonda apbalvojums. Apbalvojumu pasniedz kā atzinību par izciliem nopelniem Latvijas elektronisko sakaru attīstībā un ekspluatācijā.

Aija Baltputne-Poikāne, Klientu vadības nodaļas galvenā speciāliste, apbalvojumu saņems par personīgo ieguldījumu VAS ES automatizētās spektra pārvaldības sistēmas norēķinu moduļa funkcionalitātes projektēšanā un ieviešanā, savukārt

Matīss Skabs, vecākais eksperts fiksēto un izplatījuma radiosakaru jautājumos, - par personīgo ieguldījumu Latvijas radiofrekvenču plānošanas attīstībā, nodrošinot jaunu radiofrekvenču joslu un tehnoloģiju izpēti CEPT darba grupās, un sekojošu iekļaušanu Latvijas normatīvajos aktos, kā rezultātā lietotājiem ir nodrošināta kvalitatīva, garantēta un nākotnes droša piekļuve radiofrekvenču spektram. 

Jāņa Lintera fonda apbalvojums ir atzinība un pateicība par izciliem nopelniem Latvijas elektronisko sakaru attīstībā un ekspluatācijā, to pasniedz jau kopš 1990.gada. Šoreiz apbalvojuma pasniegšanas svinīgā sēde notiks 2021. gada 5. martā.

No sirds priecājamies par mūsu kolēģiem un viņu augsti novērtēto ieguldījumu!