VAS ES saņem atzinību par bērnistabas izveidi

14.02.2022

Mūsu, VAS Elektroniskie sakari, vērtība ir darbinieki un viņu labsajūta. Par to rūpējamies, ikdienā īstenojot un nodrošinot dažādus atbalsta pasākumus un resursus. Viens no šādiem resursiem ir aizvadītajā gadā tapusī bērnistaba, kas darbiniekiem, kuriem ir bērni vecumā līdz 18 gadu vecumam, nodrošina iespēju sabalansēt darba un privāto dzīvi, uzlabo emocionālo labsajūtu un nodrošina iekļaujošu darba vidi.

Par šo iniciatīvu Latvijas Darba devēju konfederācijas organizētajā ''LĪDZSVARA BALVAS 2021'' apbalvošanas ceremonijā, kas norisinājās 2022. gada 4. februārī, saņēmām atzinību. Esam ārkārtīgi priecīgi par šo novērtējumu!

Īstenojot iniciatīvu, uzmanība pievērsta dažādiem ļoti būtiskiem faktoriem:

  • vecāku un bērnu ērtība – telpas dizains rada mājīgu un gaišu sajūtu, paredzētas vairākas zonas, piemēram, atpūtas zona, spēļu zona, darba zona vecākiem;
  • drošība un pieejamība – telpa atrodas ēkas pirmajā stāvā, tai var ērti un viegli piekļūt, galdiem ir noapaļoti stūri, u.tml.;
  • Vecumam atbilstošas iespējas – telpā pieejamas rotaļlietas, grāmatas un attīstošās spēles, atbilstoši katram vecuma posmam. Pieejami arī dažādi interaktīvie rīki, kas paredzēti lielāka vecumposma bērniem.

Paldies mūsu zinošajiem, radošajiem un aktīvajiem kolēģiem, kas iesaistījās iniciatīvas plānošanā un īstenošanā, kopīgiem spēkiem radot drošu, mājīgu, estētisku un daudzveidīgām iespējām piepildītu telpu bērniem un vecākiem.