VAS ES piedalās konferencē "VNĪ Tech viedās tehnoloģijas īpašumu pārvaldīšanā un attīstīšanā"

VAS ES valdes locekle konferencē VNĪ Tech moderē paneļdiskusiju
25.01.2024

2024. gada 25. janvārī VAS Elektroniskie sakari (VAS ES) valdes locekle Laila Līduma piedalījās VAS “Valsts nekustamie īpašumi” (VNĪ) organizētajā konferencē "VNĪ Tech viedās tehnoloģijas īpašumu pārvaldīšanā un attīstīšanā", moderējot vienu no paneļdiskusijām “PropTech risinājumi, izaicinājumi un iespējas”.

Diskusijas laikā Laila Līduma iedrošināja paneļa dalībniekus no  VAS Latvijas meži, AS Sadales tīkls, SIA LMT, un Latvijas atkritumu saimniecības asociācijas dalīties pieredzē par tehnoloģisku risinājumu ieviešanu viņu pārstāvētajās organizācijās, kā labās prakses piemēru minot VAS Elektroniskie sakari vienu no veiksmes stāstiem – tehnoloģisko risinājumu radiosignālu parametru mērīšanai, izmantojot bezpilota lidaparātu. Šo risinājumu izstrādāja VAS ES inženieri, un nu jau pāris gadus šī inovācija tiek izmantota ikdienā, ievērojami ietaupot cilvēku un laika resursus.

VAS ES līdz šim jau ir pierādījis sevi kā uz attīstību vērstu uzņēmumu, kas ne tikai efektīvi un kvalitatīvi pilda savas pamatdarbības funkcijas, bet arī rada jaunus produktus un pakalpojumus, ko piedāvāt saviem klientiem. "Uzskatām, ka pieredzes apmaiņai un sadarbībai ir izšķiroša nozīme. Tās dod mums iespēju izmantot kolektīvās zināšanas un resursus, lai pielāgotos digitālajai realitātei un radītu efektīvākus tehnoloģiskus risinājumus ikvienā nozarē!", tā Laila Līduma.

VNĪTech ir 2024 ir VNĪ organizēts pasākums, kas pulcē nekustamo īpašumu nozares pārstāvjus un interesentus, lai uzzinātu par jaunākajām tendencēm nekustamo īpašumu jomā un piedalītos diskusijās par viedo tehnoloģiju lomu īpašumu pārvaldīšanā un attīstīšanā.